Aanbod

Healing

We hebben allemaal een fysiek lichaam wat we kunnen zien en aanraken. Daarnaast is iedereen omgeven door een lichtgevend energetisch lichaam. Dit kunnen de meeste mensen niet waarnemen.
Ons fysieke lichaam en energetisch lichaam zijn zo dicht met elkaar verbonden.  Wanneer er een disbalans in ons energetisch lichaam is, uit zich dat na een tijdje of soms onmiddellijk in ons fysiek lichaam. Dat geldt voor beide richtingen.
Een healing zorgt voor een betere balans tussen ons fysiek lichaam en ons energetisch lichaam. Deze methode is al eeuwenoud en wordt vaak onbewust gebruikt door iedereen.

Voor de healing sessie plaatsen we jouw intentie in een krachtveld waarmee ik verder werk tijdens de healing. Met behulp van de biotensor worden er bloesem remedies gekozen die ik ook gebruik tijdens de healing.
Tijdens de healing gebeurt wat mag gebeuren. Je ontvangt healing, informatie en inzichten. De aandacht gaat vooral naar het energetisch lichaam. Het fysieke lichaam zal getriggerd worden waar nodig.

Een healing sessie duurt ongeveer 1,5 uur.
Prijs: 77€

IMG_7919
8 (Aangepast)

NEI sessie

Via NEI therapie kunnen we emoties verwerken zonder te moeten herbeleven. Met behulp van de biotensor leg ik contact met je onderbewuste, om te ontdekken waar een probleem ontstaan is, welke emotie erachter zit om deze emotie integreren en zo te verwerken.
Een NEI sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.
Prijs voor 1,5 uur: 77€
Prijs voor 2 uur: 99€

Energetische huiszuivering

Tijdens een energetische huiszuivering transformeren we de energieën die het huis uit balans brengen. Zo creëer je weer rust in huis.
Ik stem me af op de huis energie en voel aan wat nodig is. Met behulp van de biotensor, zang, salie, energetische matrix,… zuiver ik de plaats.
Dit kan zowel op afstand als op locatie.
Een sessie duurt ongeveer 1 uur.
Prijs op afstand: 66€
Prijs op verplaatsing: 88€
(binnen een straal van 20 km rond Laakdal geen vervoerskosten, daarbuiten 0.21€ per km)

CFQP5480[1]
Winkelwagen
Scroll naar boven